Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fisker Project Ronin: Σε γνώριμα πεδία

Fisker Project Ronin: Σε γνώριμα πεδία

Mετά το SUV Ocean, η Fisker επιστρέφει σε γνώριμα κατατόπια εξελίσσοντας ένα τετράθυρο super GT το οποίο υπόσχεται την μεγαλύτερη αυτονομία που έχει εμφανιστεί ποτέ στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης

H αμερικανική φίρμα δίνει το πρώτο δείγμα γραφής του νέου της project, ενός υψηλών επιδόσεων sportscar με την μορφή ενός τετράθυρου GT το οποίο προφανώς θα βάλει στο στόχαστρο μοντέλα όπως η Porsche Taycan

H Fisker δημοσιοποίησε ήδη το πρώτο teaser μαζί με την υπόσχεση της μεγαλύτερης αυτονομίας που έχει υπάρξει ποτέ στο ηλεκτρικό σύμπαν, ενώ σύμφωνα με τις συστάσεις το νέο μοντέλο θα εξελιχθεί στις βρετανικές εγκαταστάσεις της φίρμας με την προοπτική να παρουσιαστεί τον Aύγουστο του 2023.

Το Ronin όπως ονομάζεται το νέο μοντέλο, είναι σχεδιασμένο από το επικεφαλής της φίρμας, Henrik Fisker ο οποίος εκτός από τα μοντέλα της αμερικανικής φίρμας έχει σχεδιάσει την BMW Z8 αλλά και πολλές Aston Martin. Παρά τον αμιγώς ηλεκτροκίνητο χαρακτήρα του το Ronin θα διατηρήσει τις χαρακτηριστικές αναλογίες ενός τυπικού εμπροσθομήχανου sportscar όπως μαρτυρά το μακρύ καπό, το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και το κοντό πίσω τμήμα.

Στα στοιχεία που επίσης ξεχωρίζουν προς το παρόν είναι τα χαρακτηριστικά LED που δίνουν την εντύπωση να αποτελούνται από ψηφίδες και οι πίσω πόρτες οι οποίες αναμένεται να ανοίγουν αντίθετα.

Το εσωτερικό θα μπορεί να προσφέρει άνετη φιλοξενία τέσσερις επιβαίνοντες και θα δίνει έμφαση στα οικολογικά και vegan υλικά όπως επιβάλλει η μηδενικών εκπομπών προσωπικότητά του.

Σε ό,τι αφορά την υπόσχεση για την αυτονομία, αν και προς το παρόν η Fisker δεν αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας, αναφέρει ότι ο στόχος είναι 880 και πλέον χλμ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024