Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στέψη και η… σκέψη για το επόμενο

Η στέψη και η… σκέψη για το επόμενο

Οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν τον τίτλο στην έδρα του ΠΑΟΚ και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική.

Ο Ολυμπιακός κατάκτησε και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 και η αλήθεια είναι πως το «σενάριο» ήταν ιδανικό για την ομάδα του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν τον τίτλο στην έδρα του ΠΑΟΚ και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική.

Οι αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς με Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Αγκιμπού Καμαρά, σε συνδυασμό με τον καλό και χθες Ρόνι Λόπες (ήταν βασικός) έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να κυριαρχήσουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Διάστημα στο οποίο άλλωστε ο Ολυμπιακός «γύρισε» το παιχνίδι πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στις φάσεις που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλό τους.

Οι πειραιώτες έβγαλαν πολλές καλές συνεργασίες παίζοντας πολύ από τα άκρα κι αυτό ήταν πάντα ένα ζητούμενο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Όταν ο πρωταθλητής έχει σε καλή κατάσταση τους ακραίους επιθετικούς, τότε όλα γίνονται πιο εύκλα για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε λοιπόν την διαφορά με τα εξτρέμ του στην έδρα του ΠΑΟΚ (Ροντρίγκες και Λόπες) με αποτέλεσμα ν’ απειλήσει πολλές φορές την εστία του Πασχαλάκη, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του «δικέφαλου».

Ειδικά στο διάστημα 45’ – 65’, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο χορτάρι της Τούμπας, κυκλοφορώντας με ταχύτητα την μπάλα και παίζοντας με πολύ καλό ρυθμό.

Με καλά τρεξίματα και με σωστή νοοτροπία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνα της ομάδας του.

Και ήταν αλλαγές που έγιναν νωρίς, δηλαδή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, κάτι που βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να «γυρίσει» το παιχνίδι.

Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε λοιπόν και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σκέφτονται το πώς θα καταφέρουν να πάρουν και το 48ο πρωτάθλημα κι αυτό που είναι σίγουρο, αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν για να επιτευχθεί ο στόχος.

Όπως έχουν ήδη διαμηνύσει οι «ερυθρόλευκοι», θα γίνουν το καλοκαίρι οι ενέργειες που θεωρούνται απαραίτητες για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός προς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, αλλά παράλληλα στο μεγάλο λιμάνι θέλουν και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σχέδιο είναι έτοιμο και ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024