Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: 3χρονη έσβησε μέσα σε 2 ώρες από όταν πήγε στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: 3χρονη έσβησε μέσα σε 2 ώρες από όταν πήγε στο νοσοκομείο

Η τραγωδία άρχισε τη Μεγάλη Τρίτη, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ένα πρήξιμο στον αστράγαλο.

Οι γονείς του 3χρονου παιδιού έχουν καταθέσει μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους. Το παιδί εισήχθη στο Παπαγεωργίου με ένα πρήξιμο στο ποδαράκι του, στον αστράγαλο.

Μετά από λίγα 24ωρα η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί. Έψαξαν μέχρι και για νόσο σύνδρομο «Kawasaki». Η βιοψία που έγινε απέκλεισε τόσο την οξεία συστηματική αγγειίτιδα όσο και το long covid, καθώς στον οργανισμό του βράθηκαν αντισώματα.

Το κοριτσάκι έμεινε στο Παπαγεωργίου δυο εβδομάδες και κάθε μέρα η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε. Το παιδί τελικά διακομίστηκε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο. Δυο ώρες αφού μεταφέρθηκε εκεί το παιδί έσβησε.

Δεν κατέληξαν σε διάγνωση

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση, γεγονός που εγείρει ερωτήματα ως προς τα αίτια που επέφεραν τον θάνατο. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα.

Μήνυση από τους γονείς

Οι γονείς αρνούμενοι να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας προκειμένου να καταθέσουν μήνυση για τον θάνατο του παιδιού τους, εκφράζοντας υποψίες περί ιατρικού λάθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει «φως» στον θάνατο του τρίχρονου παιδιού.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024