Αργυρώ Καλλιάφα: Μείναμε άφωνοι – Αυτή είναι η εντυπωσιακή εγγονή της Τασσώς Καββαδία
Η Αργυρώ Καλλιάφα μίλησε στην «Ελένη» για την περιπέτεια της με την νευρική ανορεξία και «έκλεψε» τις εντυπώσεις
Η εγγονή της Τασσώς Καββαδία, Αργυρώ Καλλιάφα, που είναι σχεδιάστρια μόδας, μίλησε στην «Ελένη» για τη σχέση της με την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό, αλλά και την περιπέτεια της με την νευρική ανορεξία.
Παράλληλα, κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε άπαντες να παραμιλούν με τις εξωτερική της εμφάνιση.
Η ίδια καταρρίπτει τον «μύθο» που ήθελε την γιαγιά της, Τασσώ Καββαδία, να είναι σκληρή, όπως ήταν στους μοναδικούς ρόλους της στον ελληνικό κινηματογράφο, και στην προσωπική της ζωή.
«Η Τασσώ Καββαδία ήταν ξαδέλφη της γιαγιάς μου. Μάλιστα η γιαγιά μου είχε παράπονο, γιατί αναφέρω συνέχεια την Τασσώ και όχι εκείνη. Η Τασσώ Καββαδία ήταν πολύ γλυκιά, είχε αξιοπρέπεια και ήθος. Ήταν έντονη η διαφορά της από τις ταινίες. Από κοντά ήταν ήρεμη δύναμη», ανέφερε αρχικά.
«Έχω ακούσει ιστορίες όπου την έβλεπαν στον δρόμο και έκαναν το σταυρό τους. Όταν έχω αυστηρό ύφος μπορεί μου λένε: ‘έλα τώρα Τασσώ, στάματα’», συμπλήρωσε.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.
«Μικρή έπαιζα σε παραστάσεις και έγραφα σενάρια. Με το σχέδιο περνούσα πάντα πολύ πιο ωραία. Την πρώτη μου επίδειξη την έκανα στα 19. Όταν ξεκινούσα επηρεάστηκα πάρα πολύ από τα πρότυπα ομορφιάς. Υπήρχαν στυλίστες που σου έλεγαν «πρέπει να είσαι πιο αδύνατη», υπογράμμισε.
«Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο», αποκάλυψε η Αργυρώ Καλλιάφα.
«Το 2017 έκανα την «reborn», μια συλλογή με την οποία ήθελα να πω ότι σημασία έχει να είσαι υγιής και δυνατός και να μην ακολουθείς τα πρότυπα», κατέληξε.
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
- «Έκλεισε» η 2η σεζόν του Χάρι Πότερ προτού κάνει πρεμιέρα η πρώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442