Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Δεν είναι ευκαιρία για εκδίκηση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Μαρτίνς: «Δεν είναι ευκαιρία για εκδίκηση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως δεν βλέπει το ματς με τον ΠΑΟΚ ως ευκαιρία για… ρεβάνς μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (4/5). Ένα παιχνίδι στο οποίο και με ισοπαλία οι Πειραιώτες θα κατακτήσουν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ξεκαθάρισε πως δεν τη βλέπει σαν ευκαιρία για… ρεβάνς λόγω του αποκλεισμού στο Κύπελλο. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών, τονίζοντας πως μοναδικός σίγουρος απόντας είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για το εάν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαν ευκαιρία για εκδίκηση: «Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας».

Για τα προβλήματα: «Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά, που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους».

Για το αν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: «Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024