Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι κατεβάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΣ

Έτσι κατεβάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και θέλει την επιστροφή στις νίκες

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League (17:00) και θέλει μόνο νίκη για να αγκαλιάσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα για το αποψινό παιχνίδι, όπου οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να αφήσουν πίσω τα αποτελέσματα που δημιούργησαν προβληματισμό και να «καθαρίσουν» το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στον τίτλο.

Ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αποψινό ματς και να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, καθώς πριν από λίγες μέρες οι παίκτες του αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ για 120 λεπτά στον ημιτελικό του Κυπέλλου, σε ένα ματς πολύ υψηλής έντασης.

Εκτός αποστολής είναι εξάλλου οι Σισέ και Λαλά, που αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Τετάρτης, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μαρτίνς στο ματς με την ομάδα της Ηπείρου, αυτή αναμένεται να αποτελείται από τον Βατσλίκ στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ, με τους Μπα και Βρουσάι να παίρνουν τις θέσεις των Σισέ και Λαλά αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά μοιάζουν οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν, με τον Καρβάλιο να είναι πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Από εκεί και πέρα στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει και πάλι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αντί του Τικίνιο, ενώ στα «φτερά» θα είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας, με τον Βαλμπουενά ωστόσο να έχει κι αυτός τις πιθανότητές του για το αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός έχει και ο Αγκιμπού Καμαρά, όμως το φαβορί αυτήν τη στιγμή είναι ο Μαντί στο πλάνο του πορτογάλου τεχνικού.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει στα πλέι-οφ και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το ματς, με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά να έχει αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι μπορεί να τα βάλει με τους μεγάλους.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (ή Λιάσος), Ντομίνγκεθ και Περέα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024