Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτσετίνο: «Δεν είπα ποτέ ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει»

Ποτσετίνο: «Δεν είπα ποτέ ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει»

Σε ανασκευή της δήλωσης του αναφορικά με το μέλλον του ίδιου όσο και του Κιλιάν Εμπαπέ, προχώρησε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο εξέφρασε την πεποίθηση πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ έχουν αρκετές πιθανότητες να παραμείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα χρονιά. Μια δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος υποστήριξε πως αρκετές φορές οι προπονητές λένε ψέματα.

Ωστόσο ο Ποκετίνο αποφάσιε να «ανασκευάσει» την συγκεκριμένη δήλωση του, αναφορικά με το μέλλον τόσο του ίδιου όσο και του Κίλιαν Εμπαπέ.

«Ο Μπαπέ κι εγώ έχουμε 100% πιθανότητες να παραμείνουμε», απάντησε πριν λίγες ημέρες ο Αργεντινός τεχνικός, στους δημοσιογράφους, ωστόσο όλα αλλάζουν. Ο Ποκετίνο φρόντισε να πάρει πίσω όλα όσα είχε πει, υποστηρίζοντας πως μιλούσε για τη… σεζόν που διανύουμε και όχι για το μέλλον : «Η δήλωσή μου που λέει ότι εγώ και ο Μπαπέ θα είμαστε στην Παρί 100% την επόμενη σεζόν; Δεν το είπα αυτό, δεν ήταν αυτό το μήνυμά μου. Απάντησα για το σήμερα, όχι για την επόμενη σεζόν».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024