Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το εξωφρενικό ποσό που ζήτησε παρουσιάστρια για να παίξει μουσική στον γάμο του
Τελικά της έριξε άκυρο και έκλεισε 3 τραγουδιστές
Γάμος από… χρυσάφι θα είναι αυτός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.
Ο θεατρικός παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τα πάντα για την προσωπική του ζωή με το κοινό, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και αποκάλυψε πως παρουσιάστρια που τον έκραζε, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.
«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε.
Και πρόσθεσε: «Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και προχώρησε σε ένα… κουίζ: «Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος».
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη
- Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η πιο εξουθενωτική ηλικία στη ζωή του ανθρώπου
- Χρέη: Διπλή η παραγραφή οφειλών προς ΕΦΚΑ
- Πόσους επισκέπτες αντέχουν τα μουσεία;


