Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το εξωφρενικό ποσό που ζήτησε παρουσιάστρια για να παίξει μουσική στον γάμο του
Τελικά της έριξε άκυρο και έκλεισε 3 τραγουδιστές
Γάμος από… χρυσάφι θα είναι αυτός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.
Ο θεατρικός παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό μοιράζεται τα πάντα για την προσωπική του ζωή με το κοινό, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και αποκάλυψε πως παρουσιάστρια που τον έκραζε, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.
«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε.
Και πρόσθεσε: «Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και προχώρησε σε ένα… κουίζ: «Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος».
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος

