Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις για απόπειρα φθοράς στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις για απόπειρα φθοράς στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Τι δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για το περιστατικό στη Γλυφάδα.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, δύο άτομα ηλικίας 38 και 43 ετών, κατηγορούμενοι ο μεν πρώτος για απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος για συνέργεια στην τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Πώς κινήθηκαν οι δύο συλληφθέντες

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι αφού πλησίασαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, κατόπτευσαν το χώρο για την ύπαρξη καμερών ασφαλείας. Αμέσως μετά, ο 38χρονος με ένα σπρέι, προσπάθησε να γράψει συνθήματα στον τοίχο των γραφείων, ενώ ο 43χρονος παρέμενε απέναντι κατοπτεύοντας τον χώρο.

Τις κινήσεις τους αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και τους ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή και των δύο φιάλη ψεκασμού – σπρέι. Παράλληλα, μέσα στο αυτοκίνητο του 43χρονου, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, βρέθηκαν 4 επιπλέον φιάλες ψεκασμού – σπρέι, 2 δοχεία που περιείχαν χρώμα, πινέλο βαψίματος και πλήθος φεϊγβολάν (τρικάκια).

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει για τη σύλληψη των δύο ατόμων: «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που συνέλαβε τα δύο άτομα, που επιχείρησαν να προκαλέσουν φθορές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα. Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024