Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση «μαμούθ» για την αγορά της Τσέλσι από τον πλουσιότερο Βρετανό, Τζιμ Ράτκλιφ

Πρόταση «μαμούθ» για την αγορά της Τσέλσι από τον πλουσιότερο Βρετανό, Τζιμ Ράτκλιφ

«Βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, Τζιμ Ράτκλιφ, καθώς σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως κατέθεσε πρόταση 4 δισεκατομμυρίων λιρών για την αγορά της Τσέλσι!

Πρόταση «βόμβα» από το πουθενά για την αγορά της Τσέλσι! Την ώρα που όλοι ετοιμαζόντουσαν για τον διάδοχο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, «έσκασε» ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, Τζιμ Ράτκλιφ, με στόχο την «κλοπή» του αιώνα!

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ράτκλιφ, σήμερα το πρωί, η εταιρία του η Ineos, κατέθεσε σήμερα το πρωί μια πρόταση «μαμούθ» ύψους 4 δισεκατομμυρίων λιρών!

«Καταθέσαμε την πρόταση μας για την Τσέλσι σήμερα το πρωί», ανέφερε στους Times ο Βρετανός. «Είμαστε η μόνη βρετανική πρόταση. Δεν έχουμε κανέναν σκοπό να επωφεληθούμε οικονομικώς από την υπόθεση διότι βγάζουμε χρήματα από αλλού».

Πρόκειται για μια τεράστια εξέλιξη για την Τσέλσι, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμενόταν να βγει ο «νικητής» για την αγορά της.

Ο Ράτφλικ έχει net worth που είναι πολύ κοντά στα 15.5 δισεκατομμύρια, ενώ είναι και κάτοχος του κολοσσού πετροχημικών, Ineos. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία έχει στην κατοχή της και τη γαλλική Νις την οποία ο Ράτκλιφ έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024