Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μετά το ματς με τη Λαμία, έκαναν θεραπεία σήμερα και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Μπρινιόλι ένιωσε ενοχλήσεις κάτω από τα πλευρά.
Ωστόσο, σημασία έχει πως τα νέα είναι θετικά για τους Πράσινους, καθώς με βάση τα τωρινά δεδομένα αμφότεροι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού την Κυριακή με τους Θεσσαλονικείς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.