Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σκαφτούρος: Η πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του - Νέα ντοκουμέντα για την εκτέλεση

Γιάννης Σκαφτούρος: Η πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του – Νέα ντοκουμέντα για την εκτέλεση

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας Σκαφτούρου που ήταν παρών στην δολοφονία

«Όταν κάποιος συνοδεύεται και επιμελείται την ασφάλειά του, ασφαλώς κάτι φοβόταν» επισήμανε για τον δολοφονηθέντα Γιάννη Σκαφτούρο ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρκουλάκος, εν μέσω των συνεχιζόμενων ερευνών των Αρχών για τη δολοφονία, στις οποίες αναμένεται και αίτημα άρσης απορρήτου των επικοινωνιών.

«Ανάμεσα σε όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει, είναι η πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Νόμιζα ότι υπάρχει ένας κώδικας μεταξύ κάποιων ανθρώπων, ότι στέκονται μακρυά από τις οικογένειες. Αυτή τη σκέψη νομίζω ότι είχε και ο ίδιος την ημέρα εκείνη, οπότε και δεν προφυλάχθηκε» είπε ακόμη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ερωτηθείς αν ο εκλιπών του είχε εκμυστηρευτεί αν νιώθει απειλή, σημείωσε: «Δεν εκμυστηρεύεται ο καθένας στον δικηγόρο του τις όποιες φοβίες έχει ή τι συναλλαγές είχε κάνει. Εγώ άκουγα ότι μου έλεγε, τα φίλτραρα και έβγαζα τα δικά μου συμπεράσματα».

«Δεν ξέρω να σας πω ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει σχέση που μπορεί να πηγαίνει το μυαλό μας. Σημασία έχει να υπάρχουν στοιχεία που να το δικαιολογούν» πρόσθεσε ο κ. Μαρκουλάκος.

Απαντήσεις στην κλεμμένη μηχανή

Την ίδια στιγμή, η κλεμμένη μοτοσικλέτα την οποία άγνωστο γιατί εγκατέλειψαν στην περιοχή οι δολοφόνοι του Σκαφτούρου γίνεται φύλλο φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τις αρχές να έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρουν στοιχεία, όπως αποτυπώματα και DNA που θα φανούν χρήσιμα στην πορεία των ερευνών και θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητά των δραστών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας Σκαφτούρου που ήταν παρών στην δολοφονία.

Αποκλειστικά ντοκουμέντα του MEGA

Από τις φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει το MEGA φαίνεται πως οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά τον περίγυρο του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου, ώστε να ξέρουν πού ακριβώς να αφήσουν την μοτοσικλέτα και πώς να φτάσουν στο σπίτι δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Όπως μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης, οι δράστες εγκατέλειψαν το μηχανή περίπου 50-100 μέτρα μακρυά από το σπίτι και κατόπιν από έναν δρόμο, που είναι γνωστός μονάχα στους ντόπιους της περιοχής, κατάφεραν να μπουν σε ένα χωράφι και από εκεί πηδώντας μία μάντρα βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου.

Οι τρεις δράστες λίγο πριν ανοίξουν πυρ φώναξαν: «Πέστε όλοι κάτω! Πού είναι ο Γιάννης;»

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024