Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σκαφτούρος: Έτσι μπήκαν οι δράστες στο σπίτι του 55χρονου επιχειρηματία

Γιάννης Σκαφτούρος: Έτσι μπήκαν οι δράστες στο σπίτι του 55χρονου επιχειρηματία

Απαντήσεις στην κλεμμένη μηχανή....

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό του Γιάννη Σκαφτούρου. Οι εκτελεστές του… γάζωσαν κυριολεκτικά τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Greek Mafia καθώς στο σώμα του βρέθηκαν 10 σφαίρες εκ των οποίων οι τρεις στο κεφάλι.

Καρέ καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στα Σκούρτα Βοιωτίας αναλύουν πλέον οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Γιάννη Σκαφτούρου.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 55χρονου βαρυποινίτη έδειξε ότι οι δράστες δεν αφήσαν τίποτα στην τύχη. Στο σώμα του Σκαφτούρου εντοπίστηκαν 10 τραύματα από βολίδες καλάσνικοφ ενώ είχε δεχτεί και τρεις σφαίρες στο κεφάλι.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι»

Η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου που μπροστά στα μάτια της είδε την εκτέλεση του πατέρα της αναφέρει ότι τη στιγμή της επίθεσης στο σημείο βρισκόταν τρία παιδιά.

«Δεν ανταποδώσαμε τα πυρά, σκοτώθηκε ο πατέρας μου, τραυματίστηκε η αδερφή μου, τραυματίστηκε ο πεθερός του αδερφού μου. Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι. Δεν είχε τίποτα πάνω του. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου έφυγε, η αδερφή μου κόντεψε να πεθάνει. Από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει ούτε ποιος το έκανε ούτε το γιατί» ανέφερε η Κατερίνα Σκαφτούρου.

«Ο πατέρας μου δεν είχε φρουρά»

Η κόρη του Γιάννη Σκαφτουρου υποστηρίζει πως ο πατέρας της δεν διέθετε φρουρά ωστόσο πληροφορίες που αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο του MEGA αναφέρουν πως απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ήταν επικεφαλής της ομάδας φύλαξης του 55χρονου και την ημέρα της εκτέλεσης απουσίαζε.

«Δεν ψάχνω δικαιοσύνη για αυτό το πράγμα. Δεν θέλω καμία δικαιοσύνη. Δεν θέλω τίποτα. Τον πατέρα μου μπορώ να τον έχω πίσω; Όχι. Ο πατέρας μου είχε περιστασιακά συνοδεία στο δρόμο. Φρουρά δεν είχαμε. Δεν είχαμε ούτε φοβία ούτε τίποτα. Ήμασταν πολύ χαλαροί. Όσο ήταν μαζί μου δεν φοβόταν κάτι» συμπλήρωσε η κόρη του θύματος.

Ο δικηγόρος του Σκαφτούρου, πάντως μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επιβεβαίωσε ότι είχε σωματοφύλακες…

Απαντήσεις στην κλεμμένη μηχανή

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα την οποία άγνωστο γιατί εγκατέλειψαν στην περιοχή οι δολοφόνοι του Σκαφτούρου γίνεται φύλλο φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τις αρχές να έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρουν στοιχεία, όπως αποτυπώματα και DNA που θα φανούν χρήσιμα στην πορεία των ερευνών και θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητά των δραστών.

Ενδεχόμενος και στην εξιχνίαση άλλων παρομοίων εκτελέσεων στο χώρο της νύχτας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας Σκαφτούρου που ήταν παρών στην δολοφονία.

Αποκλειστικά ντοκουμέντα του MEGA

Από τις φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει το MEGA φαίνεται πως οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά τον περίγυρο του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου, ώστε να ξέρουν πού ακριβώς να αφήσουν την μοτοσικλέτα και πώς να φτάσουν στο σπίτι δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Όπως μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης, οι δράστες εγκατέλειψαν το μηχανή περίπου 50-100 μέτρα μακρυά από το σπίτι και κατόπιν από έναν δρόμο, που είναι γνωστός μονάχα στους ντόπιους της περιοχής, κατάφεραν να μπουν σε ένα χωράφι και από εκεί πηδώντας μία μάντρα βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου.

Οι τρεις δράστες λίγο πριν ανοίξουν πυρ φώναξαν: «Πέστε όλοι κάτω! Πού είναι ο Γιάννης;»

Δείτε τα ντοκουμέντα

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024