Νέα ντοκουμέντα από τους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών και εν συνεχεία των ηθικών αυτουργών.
Οι εικόνες καταγράφηκαν πέντε λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και αφού οι τουλάχιστον τέσσερις εκτελεστές είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Γιάννη Σκαφτούρο μέσα στην αυλή του εξοχικού του, κοντά στα Δερβενοχώρια.
Οι δράστες επιβαίνουν σε μηχανή, η οποία ακολουθεί μία άλλη μηχανή και ένα αυτοκίνητο.
Στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha φαίνεται ο σάκος που έχουν μέσα τα καλάσνικοφ, καθώς και η ενδοεπικοινωνία που έχουν στα κράνη τους. Επίσης, φορούν γάντια.
Επιπλέον, κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει 8 λεπτά μετά το έγκλημα την πρώτη μηχανή των δραστών, που συνοδεύεται από ΙΧ. Η δεύτερη μηχανή ακολουθεί 34 δευτερόλεπτα μετά και είναι αυτή που αντιμετωπίζει πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι εκτελεστές να φύγουν πεζή.
Οι αρχές εξετάζουν αν ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε οικονομικές ή παλιές διαφορές, αν η εντολή εκτέλεσης του δόθηκε μέσα από τις φυλακές και αν το «χτύπημα» ήταν μήνυμα της «νέας γενιάς» της Greek Mafia.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).