Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σκαφτούρος: Συγκλονίζει η κόρη του που είδε με τα μάτια της την εκτέλεση – Περιγράφει καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν

Γιάννης Σκαφτούρος: Συγκλονίζει η κόρη του που είδε με τα μάτια της την εκτέλεση – Περιγράφει καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν

«Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»

Την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της Γιάννη Σκαφτούρου περιέγραψε φανερά συγκλονισμένη την Τετάρτη η κόρη του, Κατερίνα, η οποία ήταν παρούσα και είδε με τα μάτια της τους δράστες να εκτελούν τον πατέρα της.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» είπε και ανέφερε πως ο πατέρας της δεν οπλοφορούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» η Κατερίνα Σκαφτούρου διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί πως ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά, ενώ δήλωσε πως στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της στα Σκούρτα Βοιωτίας είδε τρία άτομα.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» υπογράμμισε η κόρη του 55χρονου περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα του Πάσχα, την ημέρα δηλαδή που ο πατέρα της άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο πατέρας μου ‘έφυγε’ και η αδερφή μου κόντεψε να πεθάνει» συμπλήρωσε.

«Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»

«Δεν υπήρχε κανένας φρουρός» ξεκαθάρισε και είπε πως ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι και γι’ αυτό και δεν οπλοφορούσε.

«Φώναξαν ‘Γιάννη, Γιάννη’. Τους άκουσα να λένε ‘αυτός είναι’» τόνισε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου, η οποία ωστόσο εξήγησε πως δεν θυμάται κάτι άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα βαρέσει κόκκινο».

Δείτε όσα είπε

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024