Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Τσορτέκης: Στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της Σκοτεινής Θάλασσας θα μάθουμε το παρελθόν του Σάββα

Γιάννης Τσορτέκης: Στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της Σκοτεινής Θάλασσας θα μάθουμε το παρελθόν του Σάββα

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του και τις συμβουλές που έδωσε στο γιο του

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε για να βιοποριστεί, αλλά και τι τον συνδέει με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Μαρία Πρωτόπαππα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το χώρο του θεάτρου, αλλά και τους δουλειές που έκανε για να βιοποριστεί.

«Δεν κάνω τη δουλειά του ηθοποιού για βιοπορισμό, εξ αρχής ένιωσα ότι, αν αυτό που κάνω το βάλω σε ισοζύγιο οικονομικής απολαβής, θα στερέψει αμέσως. Έκανα δουλειές στις οποίες δεν πληρώθηκα καλά ή δεν πληρώθηκα καθόλου. Όταν ξεκίναγα το ’90, στα θέατρα οπού βρέθηκα βάζαμε λεφτά από την τσέπη μας», αποκάλυψε ο ηθοποιός. «Βιοποριζομουν κάνοντας άλλα πράγματα. Δούλευα σε εταιρεία πετρελαίων και μοίραζα τα κοινόχρηστα, έκανα και διανομή πετρελαίου με βυτίο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα παιδιά του και τις συμβουλές που έδωσε στο γιο του.

«’Εχω δυο παιδιά. Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Παρότρυνα το γιο μου να κάνει κάτι που θα το νιώθει αποκλειστικά ως παιχνίδι και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία».

«Υπήρξαν δουλειές στις οποίες ζορίστηκα ακραία, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα. Έψαχνα πάντα τρόπο για να δικαιώνω τους άλλους και να μπορώ να υπάρχω», δήλωσε.

«Η ίδια η ζωή είναι μία σύγκρουση, δεν υπάρχει γαλήνη πουθενά και με τη σύζυγο μου τα πάμε όπως ο σκύλος με τη γάτα. Οι συγκρούσεις μας είναι ιδιοσυγκρασιακές. Εάν με τη σύζυγο μου θέλουμε να τσακωθούμε, και τίποτε να μην υπάρχει, θα τσακωθούμε», είπε για τη σύζυγό του.

Ο Γιάννης Τσορτέκης αναφέρθηκε στο ρόλο που υποδύεται στη σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα»:

«Ας μείνουμε στις πληροφορίες που ξέρουμε για τον Σάββα της «Σκοτεινής Θάλασσας», γιατί για κάποιο λόγο είναι έτσι τα πράγματα. Ο Σάββας είναι υπομονετικός, αγαπάει και φροντίζει τους άλλους, γι’ αυτό υπομένει τη δύσκολη γυναίκα του, την Όλγα, η οποία τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Φαντάζομαι ότι στα τέσσερα τελευταία επεισόδια κάτι θα μάθουμε για το παρελθόν του Σάββα».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, καθώς ο Γιάννης Τσορτέκης συμμετείχε στην ταινία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».

«Με τον Γιάννη Οικονομίδη έδεσαν οι χημείες μας. Ένας ηθοποιός πρέπει να γουστάρει παράφορα ό,τι κάνει, αυτό γουστάρω και με το Γιάννη. Η μητέρα μου βλέπει τις ταινίες του Οικονομίδη, στις οποίες παίζω, και της πέφτει λίγο βαρύ το λεξιλόγιο των ταινιών».

«Στον Οικονομίδη έχω πει πως κάποιο ρόλο δεν μπορώ να τον κάνω γιατί δε μου βγαίνει, όπως το ρόλο που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον ρόλο του Κρέοντα στην «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ υπό τη σκηνοθεσία της Μαρίας Πρωτόπαππα. Η παράσταση ανεβαίνει στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης μέχρι τις 22 Μαΐου.

Για εκείνον η εμπειρία είναι μοναδική: «Είμαι απολυτά ευτυχισμένος στην παράσταση, κυρίως επειδή είμαστε καθημερινά με τη Μαρία Πρωτόπαππα», δήλωσε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024