Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
NBA: Ο Ντουράντ απάντησε στην κριτική του Μπάρκλεϊ

NBA: Ο Ντουράντ απάντησε στην κριτική του Μπάρκλεϊ

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν άφησε έτσι τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και του απάντησε ανοιχτά στην κριτική που του έκανε

Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται ενώπιον ενός δύσκολου καλοκαιριού μετά τον αποκλεισμό των Μπρούκλιν Νετς στα πλέι-οφ του ΝΒΑ από τους Σέλτικς σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις.

Ήδη μάλιστα ο KD βρίσκεται στη… δίνη του κυκλώνα από τα ΜΜΕ, καθώς δε δικαιώθηκαν οι προσδοκίες από τη συνύπαρξή του με τον Κάιρι Ίρβινγκ, ένα δίδυμο το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως το πιο ταλαντούχο στο NBA.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι ο πρώτος που τα έβαλε με τον Ντουράντ, τονίζοντας ωμά ότι ο αποκλεισμός ήταν αναμενόμενος και αποκαλώντας τον KD ως «επιβάτη λεωφορείου» κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Υπαινίχθηκε, μάλιστα, ότι ο Ντουράντ στέφθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ απλώς με το να είναι μέρος μιας μεγάλης ομάδας, με έναν άλλο σπουδαίο συμπαίκτη, τον Στεφ Κάρι, να είναι ο βασικός πυλώνας των Πολεμιστών.

Ενώ ο KD δεν απάντησε αμέσως στον Μπάρκλεϊ, τώρα που τελείωσε η πίεση των πλέι-οφ, πέρασε στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας το Instagram. Ο Ντουράντ δημοσίευσε stories στο Instagram με τον Μπάρκλεϊ στο παρκέ δίπλα στους Σκότι Πίπεν και Χακίμ Ολάζουον στους Χιούστον Ρόκετς, όπως και φωτογραφίες του με τον Μόουζες Μαλόουν και τον Τζούλιους Έρβινγκ από τις πρώτες ημέρες του στους Σίξερς. Σε όλα τα ποσταρίσματά του μάλιστα αναρωτιέται: «Πού θα ήταν ο Μπάρκλεϊ χωρίς τους μεγάλους συμπαίκτες του;»

Ωστόσο, για να υπάρχει… δικαιοσύνη, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ επελέγη στο ντραφτ από τους Σίξερς, όπερ σημαίνει ότι δεν ήταν ακριβώς απόφασή του να συνυπάρξει με τον Dr. J και τον Μόουζες Μαλόουν, ενώ δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο με τους δύο σούπερ σταρ. Η απόφασή του, πάντως, να ενταχθεί στους Ρόκετς, προκειμένου να συνεργαστεί με τους Ολάζουον, Κλάιντ Ντρέξλερ και αργότερα με τον Πίπεν για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, εξελίχθηκε σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024