Άργος: Νεκρός άνδρας από πτώση οροφής σε παλιό εργοστάσιο
Μέχρι και αργά το απόγευμα ειδικό γερανοφόρο όχημα, με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ και της Π.Υ., κατέβαλλε προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της σωρού του άτυχου άνδρα.
Ένας άνδρας Ρομά βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Μύλων Άργους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν σε χώρο παλαιού εργοστασίου μεταξύ Μύλων και Κυβερίου, όταν ξαφνικά υποχώρησε τμήμα της τσιμεντένιας οροφής και τον καταπλάκωσε.
Όταν συγγενείς του, που τον αναζητούσαν, ειδοποίησαν τις Αρχές έσπευσαν στο σημείο αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο άνδρας ήταν νεκρός.
Μέχρι και αργά το απόγευμα ειδικό γερανοφόρο όχημα, με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ και της Π.Υ., κατέβαλλε προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της σωρού του άτυχου άνδρα.
Το αστυνομικό τμήμα Άργους και η Π.Υ. διενεργούν προανάκριση για να φωτισθούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).