ΑΕΚ: Κανονικά οι Αραούχο, Κριχόβιακ και Τζαβέλλας
Με επιστροφές έγινε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.
Με αρκετές επιστροφές έγινε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι Σέρχιο Αραούχο, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκαν κανονικά και ακολούθησαν το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, μια μέρα μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης που έκαναν.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Όγκνιεν Βράνιες και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Οι παίκτες της Ένωσης θα έχουν δύο κενές μέρες μπροστά τους για να ξεκουραστούν, καθώς η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Σέρχιο Αραούχο, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και Γιώργος Τζαβέλλας επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Όγκνιεν Βράνιες και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά.
Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18.00».
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442