Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει με μοναδικό τρόπο το «Μοιρολόι της Παναγίας»
Μερικούς στίχους από το εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η δημοφιλής ηθοποιός.
Στίχους από το εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η Κατερίνα Διδασκάλου.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο απαγγέλλει μέρος του «Ω γλυκύ μου έαρ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Αι γενεαί πάσαι (ω γλυκύ μου έαρ). Ένας ύμνος που είναι και υπέροχο ποίημα. Καλή Ανάσταση σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Κατερίνα Διδασκάλου.
Το κατανυκτικό κείμενο του «Ω γλυκύ μου έαρ» αποδίδει τον πόνο της Παναγίας για τον επίγειο θάνατο του μοναδικού υιού της.
- Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που έκανε βουτιά στο νερό και έσπασε τον αυχένα του
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Το… δώρο του Ερντογάν στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Γιατί ο Στάρμερ δεν το πήρε μαζί του
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
- Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Επεισοδιακή παράσταση στο Κιλκίς λόγω μιας ακρίδας
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442