Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζεν Ψάκι: Εβαλε τα κλάματα για τους ομοφοβικούς νόμους των Ρεπουμπλικανών

Τζεν Ψάκι: Εβαλε τα κλάματα για τους ομοφοβικούς νόμους των Ρεπουμπλικανών

Μεταξύ των νομοσχεδίων στα οποία αναφέρθηκε η Ψάκι είναι και το λεγόμενο «μη λες γκέι» της Φλόριντα, το οποίο επιτίθεται στην ενημέρωση και διδασκαλία θεμάτων για την κοινότητα.

Σε κλάματα ξέσπασε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης όπου καταδίκαζε την «βαναυσότητα» του κύματος ομοφοβικών νομοθεσιών που σαρώνει τις ρεπουμπλικανικές πολιτείες.

«Το κάνουν αυτό με έναν τρόπο που είναι σκληρός και βάναυσος ιδίως για την κοινότητα των παιδιών» είπε η Ψάκι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σχολιάζοντας την προώθηση από τους Ρεπουμπλικανούς νομοθετημάτων που περιθωριοποιούν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+.

«Συγκινούμαι μ’αυτό το θέμα γιατί είναι τρομερό. Πρόκειται για παιδιά που εκφοβίζονται και όλοι αυτοί οι ηγέτες παίρνουν μέτρα για να τα πληγώσουν, για να τραυματίσουν τις ζωές τους και τις οικογένειές τους» είπε η ίδια. Και συνέχισε: «Και κοιτάξτε κάποιους από αυτούς τους νόμους σ’αυτές τις πολιτείες και ποιους γονείς κυνηγούν, που βρίσκονται σε σχέσεις αγάπης, που έχουν παιδιά. Είναι πλήρως εξωφρενικό. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που με τρελαίνει».

Όπως υποστηρίζουν αναλυτές στην Daily Mail η σειρά αυτή νόμων, επιθετικών προς τα δικαιώματα και την αποδοχή της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει πόλωση και εχθρότητα μεταξύ των ψηφοφόρων, εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου.

Μεταξύ των νομοσχεδίων στα οποία αναφέρθηκε η Ψάκι είναι και το λεγόμενο «μη λες γκέι» της Φλόριντα, το οποίο επιτίθεται στην ενημέρωση και διδασκαλία θεμάτων για την κοινότητα.

Ποια είναι η ελληνοαμερικανίδα Τζένιφερ Ψάκι

Η 41χρονη Τζένιφερ Ψάκι (Jennifer Psaki) είναι μία από τις επτά γυναίκες που κατέχουν από τις ανώτερες θέσεις στην ομάδα επικοινωνίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

H γεννημένη την 1η Δεκεμβρίου του 1978 στο Κονέκτικατ, Ψάκι, έλκει την καταγωγή της από τη Μεσσηνία, από την πλευρά του πατέρα της, Δημήτρη Ψάκη ο οποίος μέχρι την συνταξιοδότησή του ήταν μεσίτης ακινήτων.

Η Τζένιφερ Ψάκι κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου από το 2015 έως το 2017. Προηγουμένως, ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ενώ κατείχε διάφορες σημαντικές θέσεις επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο υπό τον Ομπάμα.

Διαχρονικά, η 41χρονη απολάμβανε της πλήρους εμπιστοσύνης του Ομπάμα, ενώ τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για τις γνώσεις, την εμπειρία, ετοιμότητα και την ψυχραιμία της, όταν της έθεταν δύσκολες ερωτήσεις, τόσο στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όσο και στον Λευκό Οίκο.

Πέρα από τη δραστηριότητά της στον χώρο της πολιτικής, η Ψάκι εργάστηκε στο παρελθόν και ως αναλύτρια για το CNN. Είναι παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια με τον Γκρέγκορι Μέτσερ, οικονομικό υποδιευθυντή της Επιτροπής για την προεκλογική Εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος για το Κογκρέσο, και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024