Αλέξης Τσίπρας: LIVE η ομιλία για τη λήξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ
Εκτός από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα (17.04.2022) θα γίνουν και οι ψηφοφορίες για το κείμενο των θέσεων, του καταστατικού και της πολιτική απόφασης του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα “πέφτει” η αυλαία του τετραήμερου 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα (17.04.2022) θα γίνουν και οι ψηφοφορίες για το κείμενο των θέσεων, του καταστατικού και της πολιτική απόφασης του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, το «σώμα του συνεδρίου» θα κληθεί να εγκρίνει και τις υποψηφιότητες για τον πρόεδρο και για την Κεντρική Επιτροπή.
Χθες πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για τον τρόπο εκλογής του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με την πρόταση για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από την κομματική βάση να αποσπά 3.438 (73,5% επί του συνόλου των ψηφισάντων), ενώ η πρόταση των 14 μελών που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» απέσπασε 1.208 ψήφους (ποσοστό 25,8%).
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442