Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tα σάρωσε όλα η Μπίλις Άιλις στο Coachella: Πέταξε πάνω από το πλήθος και αποθεώθηκε

Tα σάρωσε όλα η Μπίλις Άιλις στο Coachella: Πέταξε πάνω από το πλήθος και αποθεώθηκε

H πρεμιέρα του φεστιβάλ έγινε και ήδη οι εμφανίσεις εντυπωσίασαν.

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ, Coachella, επέστρεψε και το βράδυ του Σαββάτου, η Μπίλι Άιλις καθήλωσε το κοινό με την εμφάνιση και τη δύναμη της φωνής της, ξεσηκώνοντας ένα πλήθος του οποίου η ενέργεια είχε μειωθεί από μια κουραστική μέρα.

H πρεμιέρα του φεστιβάλ έγινε και ήδη οι εμφανίσεις εντυπωσίασαν. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει για δύο Σαββατοκύριακα, στις 15-17 Απριλίου και  22-24 Απριλίου. Πολλοί celebrities αλλά και κόσμος που γνωρίζει από style, βρέθηκαν στην Καλιφόρνια. Ανάμεσα στους performer που παρουσίασαν τραγούδια τους στο φεστιβάλ είναι ο Χάρι Στάιλς, η Μπίλι Άιλις, o The Weeknd με τους Swedish House Mafia, οι οποίοι αντικατέστησαν τον Kάνιε Γουέστ.

View this post on Instagram

A post shared by Coachella (@coachella)

Η 20χρονη Μπίλι Άιλις, όπως αναφέρει το okmag.gr, έμεινε πιστή στο setlist που έπαιζε στα πρόσφατα σόου της. Προς έκπληξη όλων, τραγούδησε με τον Καλίντ, το lovely. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού της Οcean eyes στη μέση του σετ της, η Μπίλι Άιλις αιωρούνταν πάνω από το πλήθος με έναν μηχανισμό που μοιάζει με γερανό αφού πρώτα είχε ζητήσει από όλους να ανάψουν τα φλας του κινητού τους.

Η φημολογούμενη συνεργασία μεταξύ της 20χρονης και του Ντέιμον Άλμπαρν πρώην frontman των Blur και ηγέτη των Gorillaz, πραγματοποιήθηκε καθώς οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Getting Older της Μπίλι Άιλις και μετά τραγούδησαν το τραγούδι των Gorillaz Feel Good Inc.

Η εργασιακή σχέση μεταξύ της Μπίλι Άιλις και του 54χρονου Ντέιμον Άλμπαρν φαίνεται να προέκυψε από μια συνέντευξη του Ιανουαρίου στους Los Angeles Times, όπου ο Ντέιμον Άλμπαρν ρωτήθηκε για το τραγούδι της Taylor Swift και είπε ότι πιστεύει ότι η Άιλις είναι ανώτερη τραγουδίστρια.

Πριν από δύο ημέρες, η Άιλις δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram φορώντας ένα μπλουζάκι Gorillaz, πυροδοτώντας τη συζήτηση για την συνεργασία τους στο Coachella. Η Άιλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία της συνδυάζοντας επιτυχίες όπως το Everything Ι Wanted, Bad Guy και το Happier Than Ever.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024