
Ηλίας Βρεττός: Κάλυψε με τατουάζ τα σημάδια από το τροχαίο
Ο τραγουδιστής έδειξε τα νέα τατουάζ στο σώμα του
Ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να κάλυψε τις τομές στο σώμα του από το τροχαίο που είχα πάθει με τατουάζ.
Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί δημόσια για τις δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Τώρα που ο εφιάλτης πέρασε ο τραγουδιστής αποφάσισε να στολίσει τα σημάδια στο σώμα του.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου δείχνει τα τατουάζ, με τα οποία «στόλισε» τις τομές του από τα χειρουργεία, που έκανε.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Τα τατουάζ μου πάνω στις τομές μου είναι τα παράσημά μου! Κάθε ένα και μία μάχη στην οποία βγήκα νικητής… «Ενθύμια πολέμου». Έτσι τα λέω, έτσι τα νιώθω. Τι κι αν πονάνε οι μαχαιριές όταν αλλάζει ο καιρός, εγώ είμαι εδώ πιο δυνατός από ποτέ και κάνω το σταυρό μου. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε αδέρφια! Σας αγαπώ».
Δείτε τις φωτογραφίες
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς


