Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: To λάθος που έκαναν Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου - Το καναρίνι πρόδωσε το ανώνυμο τηλεφώνημα

Πάτρα: To λάθος που έκαναν Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου – Το καναρίνι πρόδωσε το ανώνυμο τηλεφώνημα

Τι αποκαλύπτει γυναίκα από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μια νέα αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από το ηχητικό ντοκουμέντο που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής «T- Live» το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής έλαβε ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα περίπου έναν μήνα νωρίτερα.

Στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα μία γυναίκα η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής και υποστήριξε πως ο Μάνος Δασκαλάκης μένει με μία άλλη γυναίκα στην Αθήνα και στο ίδιο σπίτι μένουν και άλλοι.

Το πρωί της Παρασκευής, φίλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Πρωινό», ισχυρίστηκε πως σε εκείνο το τηλεφώνημα αναγνώρισε τις φωνές των αδελφών Πισπιρίγκου.

«Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό που δώσανε στην κ. Στεφανίδου, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα» τόνισε χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της 33χρονης Ρούλας.

«Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα».

Το καναρίνι «προδίδει» το ανώνυμο τηλεφώνημα

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε πως στο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται ένα πουλί, το ίδιο πουλί που ακούγεται και σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτή η κοπέλα, η φίλη της Ρούλας, λέει στην εκπομπή πως κατά 99% είναι αυτές οι δυο στο ηχητικό απόσπασμα. Υπάρχει ένα 0,1% στο οποίο μιλάει… το πουλί! Μια φοβερή σύμπτωση, αν και αυτό είναι σύμπτωση. Το ίδιο πουλί που ακούγεται σε άλλο ηχητικό απόσπασμα πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά, ακούγεται και σε αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί» σημείωσε με νόημα, από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024