Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στυλίδα: 7,6 ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών Ύδρευσης

Στυλίδα: 7,6 ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών Ύδρευσης

Ο Δήμος Στυλίδας εξασφάλισε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των υποδομών Ύδρευσης της περιοχής. Αυτό σημαίνει πως θα έχει τον έλεγχο τυχόν διαρροών αλλά και τιμολόγησης του νερού.

Ο Δήμος Στυλίδας μπαίνει σε μια νέα εποχή αναφορικά με τα δίκτυα Ύδρευσης μετά την εγκεκριμένη για χρηματοδότηση μελέτη ύψους 7.659.568,92 από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη θα γίνει αντικατάσταση σε όλο το  εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης συμβάλλοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας ώστε με την  ολοκλήρωση του νέου δικτύου να διασφαλίζεται η ποιότητα παροχής ύδατος, η ελαχιστοποίηση των διαρροών, η εξασφάλιση σταθερής πίεσης και ο άμεσος έλεγχος και ο περιορισμός των βλαβών στο εσωτερικό δίκτυο.

Παράλληλα με την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης προβλέπεται η εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου και τηλεμετρίας και ανάπτυξη συστήματος ανίχνευσης διαρροών και βελτίωσης ποιότητας νερού καθώς και η προμήθεια ψηφιακών υδρομετρητών του δικτύου ύδρευσης που θα συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη διαχείριση του ζητήματος της ύδρευσης με στόχο την ορθολογικότερη χρήση των υδατικών πόρων και την εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου χαρακτηριστικά δήλωσε:« Ήρθε η ώρα για να υλοποιηθεί άλλο ένα μεγάλο έργο που θα αλλάξει ριζικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Στυλίδας. Κάνουμε βήμα βήμα πράξη, αυτό που υποσχεθήκαμε.

Να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Στυλίδας. Τα έργα που έχουμε προγραμματίσει και είναι ήδη είναι καθοδόν, αποτελούν την σοβαρή και στοχευμένη δουλειά των προηγούμενων δύο ετών. Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη φθάσει στο 80% περίπου των εγκρίσεων από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και μπαίνουμε στην επόμενη φάση της υλοποίησης. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε υψηλού επιπέδου έργα και για τους δημότες μας υπηρεσίες ανεβάσουμε το Δήμο μας όπως πραγματικά μας αξίζει!

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν σε όλη τη διαδικασία έως την έγκριση».

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Δήμοι της χώρας διεκδίκησαν ανάλογη χρηματοδότηση από τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Το ζητούμενο πλέον είναι να ολοκληρωθεί και η διαγωνιστική διαδικασία. Μεγάλη προσοχή. Οι ανατιμήσεις που έχουν παρατηρηθεί σε πολλά προϊόντα – μεταξύ των οποίων και σε μηχανολογικούς εξοπλισμούς- μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην όλη διαδικασία και να μην υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον. Είναι επίσης και το ζήτημα της παράδοσης του εξοπλισμού σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.

Είναι ένα έργο μεγάλης κλίμακας και απαιτείται μεγάλη προσοχή ώστε τα χρήματα να πιάσουν τόπο και να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Στυλίδας αναφορικά με το σύστημα Ύδρευσης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024