Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν είμαι γραφικός...» - Με ποιον τα έβαλε;

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν είμαι γραφικός…» – Με ποιον τα έβαλε;

«Μετά είπα πως τρελός δεν είμαι και από την άλλη έχω πει την άποψή μου»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφορικά με λανθασμένο -όπως τον χαρακτηρίζει- τίτλο σε συνέντευξή του σε εφημερίδα για την υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα ο ταξίαρχος ε.α πήρε θέση για τον λανθασμένο τίτλο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όπου φέρεται εκείνος να «δήλωνε» πως στη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας εμπλέκονται δέκα άτομα, κάτι το οποίο ο κ. Κατερινόπουλος διαψεύδει.

«Δεν είπα καθόλου κάτι τέτοιο. Ζήτησε μια συνέντευξη ο κ. Δανίκας από το ‘Πρώτο Θέμα’ της Κυριακής, την οποία και παρουσίασε. Δεν προκύπτει πουθενά από τη συνέντευξή μου ότι εγώ είπα για δέκα άτομα. Αντίθετα, μου είπε πως από λάθος έγραψαν στην πρώτη σελίδα ‘Δέκα τα άτομα που εμπλέκονται’. Βγήκα στα κεραμίδια! Έκανα tweets, μίλησα με τον κ. Δανίκα… Ο άνθρωπος αυτός ούτε πήρε πρέφα πώς και ποιος έβαλε αυτόν τον τίτλο. Μετά είπα πως τρελός δεν είμαι και από την άλλη έχω πει την άποψή μου» τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τρίτη.

Μάλιστα, συνομιλώντας με τη Ζήνα Κουτσελίνη, επεσήμανε: «Δεν κρύβω πως πραγματικά στεναχωρήθηκα αλλά δεν είμαι και γραφικός. Ποιος είμαι εγώ που θα πω για δέκα άτομα πως εμπλέκονται σε μία δολοφονία; Ψιλομαζεύτηκε, αλλά μπήκαν λόγια στο στόμα μου, χωρίς να τα έχω εκστομίσει εγώ».

 Δείτε όσα είπε

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024