Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Η στιγμή που χειρουργοί αφαιρούν σφαίρα από την καρδιά Ουκρανού στρατιώτη

Ουκρανία: Η στιγμή που χειρουργοί αφαιρούν σφαίρα από την καρδιά Ουκρανού στρατιώτη

Εν τέλει η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νοσοκομείο «Feofaniya» στο Κίεβο.

Μια σφαίρα από την καρδιά ενός Ουκρανού στρατιώτη που χτυπούσε ακόμα, αφαίρεσαν χειρούργοι κατά τη διάρκεια μιας απίστευτης επέμβασης διάσωσης ζωής.

Συγκεκριμένα μία ομάδα Ουκρανών και Λευκορώσων γιατρών αφαίρεσε ολόκληρη τη σφαίρα κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο νοσοκομείο Feofaniya στο Κίεβο.

Στα απίστευτα πλάνα από την επέμβαση φαίνεται η καρδιά του στρατιώτη να πάλλεται καθώς οι γιατροί αφαιρούν προσεκτικά τη ρωσική σφαίρα.

Εν τέλει η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νοσοκομείο «Feofaniya» στο Κίεβο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το νοσοκομείο είναι γεμάτο από Ουκρανούς που φέρουν άλλοι σοβαρά τραύματα κι άλλοι ελαφρά, ωστόσο τα πλάνα που δείχνει η ουκρανική τηλεόραση, εστιάζουν σε μια άκρως επικίνδυνη επέμβαση καρδιάς.

Μετά την πολύ δύσκολη επέμβαση, ο στρατιώτης βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης, ενώ μάλιστα δηλώνει πλέον έτοιμος να γυρίσει στη θέση μάχης.

Έτοιμος να γυρίσει στη μάχη

Σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Daily Mail», o ασθενής κατάφερε να σταθεί όρθιος ποζάροντας περήφανος δίπλα στους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή. Γύρω από την περιοχή του στήθους, οι γιατροί του τοποθέτησαν επιδέσμους, όπως άλλωστε έπρεπε να πράξουν.

Το εκπληκτικό κατόρθωμα των γιατρών έρχεται την ώρα που η Ρωσία «εξαπέλυσε χημικά όπλα στη Μαριούπολη» με τα ουκρανικά στρατεύματα να ισχυρίζονται ότι χτυπήθηκαν από χημικά που έπεσαν από μη επανδρωμένο αεροσκάφος και τους άφησε να μην μπορούν να αναπνεύσουν και να ζαλιστούν – καθώς ο δήμαρχος της πολιορκημένης πόλης αποκαλύπτει ότι περισσότεροι από 10.000 άμαχοι στη σύγκρουση έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024