Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία», δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Πάτρα: «Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία», δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα, όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες, θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη, θα συρθούν στη Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι από τις έρευνες προκύπτουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, ενώ ξεκαθάρισε χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν γλιτώνει από το νόμο».

«Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Θα υπάρξει συνδυαστική ανάλυση με τις ιατροδικαστικές έρευνες και από τις περίπου 60 καταθέσεις που έχουν ληφθεί», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως είπε αναλυτικά ο κ. Θεοδωρικάκος, «η υπόθεση είναι συγκλονιστική. Δεν το χωρά ανθρώπινο μυαλό αυτό το οποίο έχει συμβεί. Είναι μια ευκαιρία, μέσα από αυτή τη τραγωδία, να αναδειχτούν δύο μηνύματα, τα οποία ενδιαφέρουν σίγουρα όλους τους πολίτες: Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου, υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται, υπάρχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με 400 εξειδικευμένα στελέχη, που ερευνούν την υπόθεση».

Και σημείωσε: «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα, όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες, θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη, θα συρθούν στη Δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη, είναι εξονυχιστική και δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι θα είναι απολύτως αποτελεσματική».

«Όποιος ή όποιοι εμπλέκονται θεωρώ ότι δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν στοιχειώδη συνείδηση για ό,τι έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Και κατέληξε: «Ας κρατήσουμε κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα μείνει, οι πολίτες να εμπιστεύονται την αστυνομία, να εμπιστεύονται τις κρατικές αρχές και όλοι να γνωρίζουν κάτι: κανείς δεν γλιτώνει από το νόμο. Είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό, το μήνυμα το κάνουμε πράξη σε όλα τα μέτωπα, όπως και σ’ αυτή τη δύσκολη και τραγική υπόθεση».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024