Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ούτε ο Κριχόβιακ μπορεί να την σώσει

ΑΕΚ: Ούτε ο Κριχόβιακ μπορεί να την σώσει

Τον φέρνεις, τον χρυσοπληρώνεις, πανηγυρίζεις και χάνεις ένα ματς με αυτόν αρνητικό πρωταγωνιστή

Φταίει το κακό το ριζικό της; Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι χιλιάδες οπαδοί της που φώναζαν ρυθμικά «ΑΕΚ-ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Πότε το φώναζαν; Από το ογδόντα και μετά όταν έβλεπαν ότι οι παίκτες του Άρη ήταν αυτοί που κρατούσαν την μπάλα και έκαναν επισκέψεις στα καρέ του Τσιντώτα αντί να κάνουν οι δικοί τους παίκτες που ήταν πίσω στο σκορ.

Όσο και να θεωρείται ορισμένες φορές υπερβολικός, ο οπαδός έξω δεν πέφτει με τίποτα. Αντιλαμβάνεται αν η ομάδα του είναι καλά και μέχρι πού μπορεί να φτάσει.

Η ΑΕΚ που μπήκε τρίτη στην διαδικασία των πλέι-οφ τώρα είναι πέμπτη και μάλιστα χωρίς να έχει σταυρώσει νίκη. Το βράδυ της Κυριακής περίμενε να νικήσει για πρώτη φορά λύνοντας τις διαφορές της με τον Άρη κι αντί να νικήσει έχασε. Έχασε δε πάλι από λάθη στην άμυνά της.

Το πρώτο το έκανε ο Τσιντώτας που σέρβιρε την μπάλα στον Πάλμα. Το δεύτερο, ο πιο ποιοτικός της παίκτης, ο Κριχόβιακ, που έκανε «τσαφ» και την πρόσφερε στον Σάσα. Ίσως είναι το… ριζικό της για το οποίο γράψαμε στην αρχή του κειμένου.

Μοιραίος παίκτης της ο Πολωνός. Ο καλύτερος που διαθέτει. Αυτός ήταν που στο προτελευταίο λεπτό βρέθηκε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά γλίστρησε και σημάδεψε τα πουλιά. Τον φέρνεις, τον χρυσοπληρώνεις, πανηγυρίζεις και χάνεις ένα ματς με αυτόν αρνητικό πρωταγωνιστή.

Προδομένη από ατομικά λάθη η Ένωση έχασε από τον Άρη. Δανεικά τα αλεύρια. Στον πρώτο γύρο ο Άρης έπαιξε την ΑΕΚ μονότερμα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ. Αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν έπαιξε μονότερμα τον Άρη.

Ίσα-ίσα που οι Θεσσαλονικείς τής δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους ελεύθερους χώρους και θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει νωρίτερα το πιάτο τους αν ο Καμαρά είχε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια. Υπήρχαν μάλιστα διαστήματα στο παιχνίδι που οι παίκτες του Μπούργος είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Τώρα η Ένωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για να μην έχει προβλήματα στη συνέχεια επιβάλλεται να πάρει πράγματα από τον άφαντο Τσούμπερ και να δει τον Άμραμπατ να ταλαιπωρεί λιγότερο την μπάλα. Στο παιχνίδι με τον Άρη εξαφανίστηκε και ο Αραούχο από το καλό μαρκάρισμα του Μπελανουάν και του Φαμπίνιο.

Με καλύτερο παίκτη τον Ρότα που πέτυχε γκολ-αριστούργημα η Ένωση βρέθηκε με βαθμολογικό μειονέκτημα και φυσικά σε νέα φάση εσωστρέφειας και αμφισβήτησης. Έτσι όπως το πάει, αν δεν ανακάμψει ουσιαστικά, μπορεί να βρεθεί εκτός Ευρώπης.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024