Το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ έβαλε ο Κώστας Σλούκας. Σακίλ ΜακΚίσικ και Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Έλληνας γκαρντ δεν πήγε πίσω.
Ο Σλούκας έμεινε στο παρκέ για 25.48 και τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους, 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 16 στην αξιολόγηση, πετυχαίνοντας μάλιστα κάποια από τα πιο καθοριστικά καλάθια του ματς.
Ουσιαστικά αυτή η τριάδα των ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ και Σλούκα, ήταν ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός έφυγε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη του και στην Euroleague.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.