Σημειώνεται πως το 50χρονο θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον δράστη

Μετά τις αρχικές πληροφορίες για το έγκλημα στην Τήνο, όπου ο 93χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του, φαίνεται πως οι Αρχές συλλέγοντας νέα στοιχεία γύρω από τις αντιδικίες που είχαν οι δύο άνδρες, φτάνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη και όχι για επίθεση εν βρασμώ ψυχής.

Οπως φαίνεται, ο υπερήλικας είχε αποφασίσει πώς θα κινηθεί προκειμένου να εκτελέσει το θύμα του καθώς γνωρίζοντας τι ώρα έφυγε από την εκκλησία και ποιο δρόμο ακολούθησε με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης, που έχει συλληφθεί και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα σωματικών βλαβών σε βάρος του 50χρονου αγιογράφου.

Και αυτό διότι ο 93χρονος είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει με μία ξύλινη μαγκούρα, προκαλώντας τότε μήνυση σε βάρος του ηλικιωμένου που οδήγησε και στην καταδίκη του τελευταίου.

Μηνύσεις είχε καταθέσει και ο 93χρονος σε βάρος του αγιογράφου, οι οποίες ωστόσο είχαν αρχειοθετηθεί γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Ο ηλικιωμένος είχε κατηγορήσει τον αγιογράφο ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι ρίχνοντας φάρμακα στο νερό, ενώ σε άλλη χρονική περίοδο τον είχε κατηγορήσει για τοποθέτηση παράνομης κεραίας στην ταράτσα του κτιρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Ο ένας «οξύθυμος», ο άλλος «ήσυχος άνθρωπος»

Περίοικοι και γείτονες που γνώριζαν τους δύο άνδρες αναφέρουν ότι οι μικροτσακωμοί ήταν συχνοί μεταξύ τους, όμως, ο 93χρονος ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Αντιθέτως το θύμα περιγράφεται ως ένας ήσυχος άνθρωπος, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων που πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του γείτονά του.

Σημειώνεται πως το 50χρονο θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον δράστη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr