Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας. Ωστόσο το ερώτημα έχει να κάνει με το γεγονός αν θα κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.
Ειδικότερα, λόγω μεγάλης ηλικίας ο 93χρονος ενδέχεται να εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον ή αν κριθεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα σε ψυχιατρική κλινική.
Αποδοκιμασίες στο λιμάνι
Τη στιγμή που έφτασε στο λιμάνι της Σύρου ο 93χρονος, έγινε αντιληπτός από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν για να μην επεκταθούν τα γεγονότα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.