Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έκανε δώρο αξίας 500.000 ευρώ στον γιο του που παντρεύτηκε

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έκανε δώρο αξίας 500.000 ευρώ στον γιο του που παντρεύτηκε

Ο μεγάλος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, παντρεύτηκε στην Φλόριντα την εκλεκτή της καρδιάς του σε έναν παραμυθένιο πανάκριβο γάμο.

Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ με την λατρεμένη του Νίκολα Πέλτζ ήταν κάτι παραπάνω από βουτηγμένος μέσα στη χλιδή. Εξάλλου δεν στοίχισε για πλάκα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια και οι γονείς των νεόνυμφων δεν είχαν κανένα θέμα με το κόστος αφού ο Ντέιβιντ είναι πολυεκατομμυριούχος από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ ο μπαμπάς της νύφης είναι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Νέλσον Πέλτζ.

Ο γάμος έγινε σε μια από τις επαύλεις που έχει η νύφη η οποία βρίσκεται μπροστά στον ωκεανό του Μαϊάμι και κοστίζει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ. Στην τελετή βρέθηκαν γνωστές προσωπικότητες της διεθνούς show biz όπως η Έβα Λονγκόρια, η Mel C, η Σερένα Ουίλιαμς και πολλοί άλλοι.

Το δώρο

Το δώρο του πατέρα προς τον γιο του που παντρεύτηκε ήταν και αυτό πανάκριβο. Ο Ντέιβιντ αγόρασε για τον Μπρούκλιν μια ανακαινισμένη ηλεκτρική Jaquar XK140 του 1954.

Ο Ντέιβιντ απευθύνθηκε στην εταιρία Lunaz (που ανακατασκευάζει αυτοκίνητα επι παραγγελία) στην οποία άλλωστε είναι και μέτοχος και ζήτησε η Jaquar να γίνει εξ ολοκλήρου ηλεκτρική και όχι μόνο αυτό αλλά να βαφτεί σε χρώμα γαλάζιο.

Ο Ντέιβιντ Λόρεντζ, ιδρυτής της Lunaz και Διευθύνων Σύμβουλος είπε μάλιστα: ««Δημιουργώντας αυτήν την όμορφη, γαλάζια Jaguar XK140, έχουμε την τιμή να γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ της επαγγελματικής ζωής του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως επενδυτή της Lunaz, με την οικογενειακή του ζωή».

Όταν το αυτοκίνητο ετοιμάστηκε και πριν ο Μπέκαμ παραδόσει τα κλειδιά στον γιο του στον γάμο, αποφάσισε μαζί με τη Βικτόρια να πάνε μια μικρή βόλτα για να το δοκιμάσουν.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024