Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούχελ: «Στηρίζουμε τον Λουκάκου, δεν φταίει μόνο αυτός για την ήττα από τη Ρεάλ»

Τούχελ: «Στηρίζουμε τον Λουκάκου, δεν φταίει μόνο αυτός για την ήττα από τη Ρεάλ»

Ο Τόμας Τούχελ σε δηλώσεις του ανέφερε πως η μεταγραφή του Ρομελού Λουκάκου δεν έχει βγει στην Τσέλσι, όμως ο προπονητής των μπλε εξακολουθεί να πιστεύει στον Βέλγο επιθετικό.

Στο στόχαστρο των φίλων της Τσέλσι βρέθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από την τεράστια χαμένη ευκαιρία που είχε στον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ.

Πάντως ο Τόμας Τούχελ συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα La Reppublica αναφέρθηκε στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, αλλά μίλησε και για τον Λουκάκου που όπως τόνισε συνεχίζει να τον στηρίζει αν και θεωρεί πως δεν έχει βγει η μεταγραφή του στην Τσέλσι.

Μετά την σκληρή κρητική που δέχτηκε ο Βέλγος επιθετικός, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν φταίει μόνο ο Λουκάκου για την ήττα, αλλά συνολικά η ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούχελ: 

«Ήμουν ξύπνιος όλο το βράδυ μετά το παιχνίδι. Το έβλεπα στην τηλεόραση, έτρωγα σοκολάτα και κρατούσα σημειώσεις. Ήμουν νευριασμένος και κάθε τόσο πήγαινα στην κουζίνα. Το ήξερα από το πρώτο λεπτό. Δεν κατείχαμε τους χώρους, ούτε κάναμε καλές κινήσεις. Ήμασταν κακοί αμυντικά και επιθετικά και ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό».

«Ο Ρομελού έχει μία ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη στον Ρομελού. Μπήκε στο 1-3, έκανε μία καλή ευκαιρία και δεν μας αποσταθεροποίησε. Είναι επαγγελματίας και προπονείται καλά τελευταία. Τον φέραμε γιατί τον πιστέψαμε και ακόμη τον πιστεύουμε. Φυσικά αυτός ο «γάμος» δεν έχει πάει καλά. Πρέπει να το παραδεχθούμε ότι δεν τελείωσε. Όλα μπορούν να αλλάξουν».

«Τα συμβόλαια του Ζορζίνιο και του Καντέ τελειώνουν αυτόν τον χρόνο και υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αποφύγουμε. Με τον Ρούντιγκερ επίσης. Ελπίζουμε να λύσουμε αυτά τα θέματα μέχρι το καλοκαίρι. Το θέμα με τον Αμπράμοβιτς δεν μας αποσταθεροποιεί».

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024