Πάτρα: Έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – «Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα»
Τι θα γίνει με την εκταφή της 69χρονης
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το ενδεχόμενο εκταφής της.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σην περιουσία της σπιτονοικοκυράς, την οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.
«Γίνεται η έρευνα στην Πάτρα για τον θάνατο της σπιτοοικοκυράς, γίνονται καταθέσεις. Μην περιμένουμε σε σύντομο χρόνο να γίνει κάποια εκταφή. Ως προς το θέμα της εκταφής, όταν γίνεται μία έρευνα, η πιθανότητα για μία εκταφή είναι το έσχατο που μπορεί να γίνει. Πρώτα οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να βγάλουν άκρη και μετά να γίνει η εκταφή μίας σορού μίας θαμμένης γυναίκας που ετάφη πριν από 1.5 χρόνο», ανέφερε αρχικά.
Η έρευνα δεν είναι πλήρης, ο Μάνος Δασκαλάκης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του για την σπιτονοικοκυρά, ότι δεν συνέτρεχε λόγος για να σκοτώσει κανείς την 69χρονη, ψεύδεται. Όλοι οι κατασκευαστές εκτιμούν πως η αντικειμενική αξία του σπιτιού της 69χρονης, υπερβαίνει τα χρέη της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε και δολοφονία. Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα, έτσι όπως λειτουργούσε, ήταν σαν να λειτουργούσε η ίδια η γυναίκα. Θα οχυρωθεί πίσω από το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι συγγενείς θα πρέπει να καταστούν κληρονόμοι πρώτα για να δούμε τί υπάρχει, αν υπάρχουν χρήματα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.
Οι καταγγελίες κακοποίησης αφορούν στον πόλεμο των δύο οικογενειών Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Για την καταγγελία της 22ας Αυγούστου έγινε με χρονική καθυστέρηση. Το πόρισμα της κοινωνικής λειτουργού ήταν τρεις γραμμές», σημείωσε.
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο
