Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η στιγμή που η ανακρίτρια έδειξε να εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει ελεύθερη τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η στιγμή που η ανακρίτρια έδειξε να εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει ελεύθερη τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Προς το τέλος της πολύωρης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Ανακρίτρια έδειχνε να μην κρύβει τις πολύ σοβαρές της σκέψεις να προτείνει ν’ αφεθεί ελεύθερη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί την περασμένη Δευτέρα. Ανέπτυξε τους ισχυρισμούς της, αλλά δεν έπεισε και τελικά προφυλακίστηκε. Τα όσα έγιναν στη μαραθώνια απολογία της, προκαλούν μια σειρά από συζητήσεις. Όχι μόνο για τα όσα είπε εκείνη, αλλά και για τα όσα άκουσε από την ανακρίτρια.

Παρότι μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η γενική εκτίμηση των αρμοδίων δικαστικών αρχών είναι πως δεν κλόνισε ούτε κατ’ ελάχιστο το βαρύ κατηγορητήριο και δεν έπεισε με τον ισχυρισμό της ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο άτυχο παιδάκι, που του προκάλεσε τον θάνατο, οφείλεται σε ιατρικό λάθος και όχι σε εγκληματική ενέργεια από την ίδια του τη μητέρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν ότι προς το τέλος της πολύωρης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ανακρίτρια έδειχνε να μην κρύβει τις πολύ σοβαρές της σκέψεις να προτείνει ν’ αφεθεί ελεύθερη. Η φράση της προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μόνο υπό τη μορφή ερώτησης, δείχνει πολλά.

«Αν σ’ αφήσω ελεύθερη θα τους δεχθείς τους όρους;». Η απάντηση ήταν θετική… αλλά εντέλει δεν χρειάστηκε. Το ότι τέθηκε όμως ως ερώτημα, δείχνει ένα μέρος από τις σκέψεις της ανακρίτριας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024