Γαλλία: Οργισμένη αντίδραση Μακρόν στις επικρίσεις του Πολωνού πρωθυπουργού
«Αυτές οι παρατηρήσεις είναι αβάσιμες και σκανδαλώδεις, αλλά δεν με εκπλήσσουν».
Ο Εμανουέλ Μακρόν χαρακτήρισε «αβάσιμες» και «σκανδαλώδεις» τις επικρίσεις του Πολωνού πρωθυπουργού Ματέους Μοραβιέτσκι για τις τακτικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Γάλλου προέδρου με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Σκανδαλώδεις»
«Αυτές οι παρατηρήσεις είναι αβάσιμες και σκανδαλώδεις, αλλά δεν με εκπλήσσουν αφού ο κ. Μοραβιέτσκι υποστηριζόμενος από ένα ακροδεξιό κόμμα αναμειγνύεται στη γαλλική προεκλογική εκστρατεία» είπε ο Μακρόν σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό υπογραμμίζοντας ότι ο Πολωνός πρωθυπουργός «υποδέχθηκε πολλές φορές την κυρία Λεπέν την οποία υποστηρίζει».
Εμπλεξε τον Χίτλερ
Ο Μοραβιέτσκι δήλωσε προχθές ότι κανείς «δεν είχε διαπραγματευτεί ποτέ με τον Χίτλερ». Ο Μακρόν έχει δηλώσει πως συνομιλεί με τον Πούτιν επειδή του το ζητά ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι.
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει» – Σταματά τις εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε στο MEGA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442