Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η Ρούλα είχε εξωσυζυγική σχέση και όταν το έμαθε ο Μάνος, εκείνη απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Πάτρα: Η Ρούλα είχε εξωσυζυγική σχέση και όταν το έμαθε ο Μάνος, εκείνη απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά για το ζευγάρι από την Πάτρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, είναι συγκλονιστικές.

Η νέα αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του ζευγαριού έγινε σήμερα από τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ακόμη περισσότερες. Όπως για παράδειγμα ότι η Ρούλα με την εξωσυζυγική της σχέση, είχαν συνευρεθεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σπίτι της Ρούλας, του Μάνου και των 3 παιδιών.

Η σχέση έγινε τον Μάρτιο του 2021, όταν είχε ήδη πεθάνει η Μαλένα αλλά ζούσε η Ίριδα. Ο Μάνος το έμαθε, τη ρώτησε και εκείνη δεν αρνήθηκε το παραμικρό. Βέβαια εκείνη την περίοδο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – και ο Μάνος είχε παράλληλη σχέση.

Ο Μάνος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Όπως και έπραξε. Πήγε μάλιστα και σε δικηγόρο για να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Στις 21 όμως Μαρτίου του 2021, η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της.

Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Ο Μάνος επιστρέφει για λίγες ημέρες σπίτι και μετά από 2-3 μέρες ξαναφεύγει. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου φεύγει με την Τζωρτζίνα, την πηγαίνει σε φιλικό σπίτι και μετά μόνη πάει να βρει τον Μάνο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και τον απειλεί  ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της εάν δεν ξαναγυρίσει.

Ο Μάνος το είχε πάρει απόφαση όμως, και αδιαφορεί. Μάλιστα πηγαίνει και για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο. Όμως στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024