Πάτρα: «Απέναντι» από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης – Οι ενδείξεις για πολλά… λεφτά
Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να αναγνωρίσει την γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ως κατηγορουμένη, ότι δολοφόνησε από πρόθεση την μεγαλύτερη τους κόρη, την Τζωρτζίνα.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.
Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει απασχολήσει και θα συνεχίσει να μας απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι την ώρα που οι αστυνομικοί -που ερευνούν την υπόθεση- «κόβουν το ένα πλοκάμι», πετάγονται άλλα δέκα.
Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.
Και αναρωτιόμαστε; Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σύγχρονο «Πόλεμο των Ρόουζ»; Φυσικά, η διαφορά στην υπόθεση της Πάτρας είναι ότι τα παιδιά των Ρόουζ δεν έπαθαν τίποτα σε αντίθεση με τους γονείς τους στην γνωστή αμερικανική ταινία, που παραπέμπει σε αληθινά γεγονότα (ο τίτλος είναι ένας υπαινιγμός για τις μάχες μεταξύ των αντιμαχόμενων Οίκων της Υόρκης και του Λάνκαστερ που διεκδικούσαν τον αγγλικό θρόνο κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και έχει μείνει στην ιστορία με την ονομασία Πόλεμος των Ρόδων).
Το κοινό στοιχείο σε ταινία και Πάτρα, είναι τα λεφτά. Υπάρχουν λεφτά στην Πάτρα, ποιος τα έχει, πού τα βρήκε, είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης.
Ο Μάνος Δασκαλάκης τραβάει αντίθετους δρόμους
Το άλλοτε φαινομενικά ευτυχισμένο ζευγάρι, φαίνεται να στέκεται πλέον σε αντίθετους δρόμους. Η πρώτη κοινή τους συνέντευξη με τα… πειράγματα και τα γέλια ανήκει στο παρελθόν
Πρόκειται ουσιαστικά για μια προαναγγελθείσα απόφαση, αφού από την ημέρα της σύλληψής της στις 30 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έδωσε το στίγμα του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στρεφόμενος εναντίον της, μέσα από δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.
Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου περιμένει να δει τι θα κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης
Ενώ πριν την απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου άφηνε να εννοηθεί ότι θα καταθέσει κατά του συζύγου της, λέγοντας μάλιστα ότι «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τον πατέρα των τριών κοριτσιών στην υπόθεση, όταν έφτασε μπροστά στην ανακρίτρια, δεν είπε τίποτα για τον Δασκαλάκη.
Πλέον, η συνέχεια αναμένεται και αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι αν η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ανοίξει το στόμα της, προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων