Η Ουκρανία, και συγκεκριμένα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο δικό της απολογισμό, περίπου 18.500 Ρώσοι στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους από τις 24 Φεβρουαρίου και μετά.
Επίσης, οι Ουκρανοί υποστηρίζουν πως έχουν μέχρι στιγμής καταστρέψει 676 ρωσικά τανκς, 150 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, 134 ρωσικά ελικόπτερα και 1.858 τεθωρακισμένα οχήματα, ανάμεσα σε άλλα.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook
Τι υποστηρίζει η Ρωσία
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 25 Μαρτίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε δώσει στη δημοσιότητα έναν δικό του απολογισμό σύμφωνα με τον οποίο μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ουκρανία 1.351 Ρώσοι και έχουν τραυματιστεί 3.825.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας