Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μεντβέντεφ θέλει να χτίσει «ανοιχτή Ευρασία από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ»

Ο Μεντβέντεφ θέλει να χτίσει «ανοιχτή Ευρασία από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ»

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, απειλεί ότι τελικός στόχος της Μόσχας στη σύγκρουση είναι «να χτίσει επιτέλους μια ανοιχτή Ευρασία - από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ»

Για την οικοδόμηση μιας «ανοιχτής Ευρασίας από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ» κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος επανέρχεται με νέες εμπρηστικές δηλώσεις.

Στη μακροσκελή ανάρτησή του στο Telegram, ο Μεντβέντεφ επαναλαμβάνει εκ νέου τους  ισχυρισμούς του Κρεμλίνου για «ναζιστές» στην Ουκρανία, λέγοντας ότι «το παθιασμένο τμήμα των Ουκρανών προσεύχεται για το Τρίτο Ράιχ τα τελευταία 30 χρόνια», ενώ αναφέρεται στο βομβαρδισμό του μαιευτηρίου της Μαριούπολης και στη σφαγή στην Μπούκα ως ψευδείς ειδήσεις.

Παράλληλα, πάντα στη γραμμή του Κρεμλίνου, συνεχίζει να αμφισβητεί την Ουκρανία ως ανεξάρτητη χώρα, αναφερόμενος σε «ψευδοϊστορία του ουκρανικού κράτους».

Ωστόσο, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, απειλεί ότι τελικός στόχος της Μόσχας στη σύγκρουση είναι «να χτίσει επιτέλους μια ανοιχτή Ευρασία – από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024