Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Με μηνύσεις απειλεί τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Με μηνύσεις απειλεί τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη δήλωσε ότι ως μητέρα του κοριτσιού εκείνη όφειλε να είναι η συνοδός της κατά τη νοσηλείας του

Με μηνύσεις εναντίον όσων την κατέστησαν, όπως ισχυρίζεται, «κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας» απειλεί τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, στοχοποιώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η ήδη προσωρινά κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, όχι μόνο αρνείται την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση» της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά στην προσπάθεια της να απαξιώσει το σημαντικό υλικό της δικογραφίας κάνει λόγο για «τυχαία στοιχεία» που οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι θα προσφύγει εναντίον όσων την κατέστησαν, όπως υποστηρίζει κατηγορούμενη, αγνοώντας επιδεικτικά ότι κατηγορούμενο σε καθιστούν τα στοιχεία και οι αποχρώσες ενδείξεις ενοχής.

«Σας δηλώνω ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να «χάσω» την παραμικρή ευκαιρία για να διακηρύξω την αθωότητά μου για την κατάφωρα άδικη, πρωτάκουστη, εξωπραγματική και επονείδιστη κατηγορία που μου προσάπτετε. Για το λόγο αυτό θα εμφανιστώ αυτοπροσώπως όποτε κληθώ έως ότου τελικά δικαιωθώ και απαλλαγώ από την κατάφορη αδικία που με βαραίνει, ενώ ρητά δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου», αναφέρει η 33χρονη στο απολογητικό υπόμνημα που προσκόμισε στην 18η ανακρίτρια πριν υποβληθεί σε ερωτήσεις.

«Μεγάλη της αδυναμία» η Τζωρτζίνα

Η ίδια χαρακτήρισε «αβάσιμο» το συμπέρασμα των αρχών ότι εκείνη έδωσε την κεταμίνη στην κόρη της Τζωρτζίνα. «Αρνούμαι στο σύνολο της την αποδιδόμενη σε μένα κατηγορία, ποτέ δεν επιδίωξα, επιθύμησα ή προκάλεσα το θάνατο του παιδιού μου. Καμιά μητέρα δεν μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί» αναφέρει στην αρχή του απολογητικού υπομνήματος η Ρούλα Πισπιρίγκου και συνεχίζει:

«Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου παιδί και αποτελούσε την μεγάλη μου αδυναμία. Ο θάνατος της, που ακολούθησε τα τραγικά περιστατικά που είχαν λάβει χώρα σε βάρος των δύο άλλων παιδιών τα οποία είχαν νωρίτερα χάσει τη ζωή τους από άλλες αιτίες, ήρθε ως τελειωτικό χτύπημα για μένα, ενώ αποτελούσε και το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος της οικογένειας μου, η ενότητα της οποίας άρχισε μετά από τα ανωτέρω τραγικά γεγονότα να κλυδωνίζεται μέχρι σημείου να έχει σήμερα σχεδόν διαλυθεί οριστικά».

Η 33χρονη δήλωσε ότι ως μητέρα του κοριτσιού εκείνη όφειλε να είναι η συνοδός της κατά τη νοσηλείας του.

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, τα οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας συνέβαιναν μόνο όταν το παιδί ήταν σε δωμάτιο νοσηλείας και όχι σε ΜΕΘ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε τη δική της εξήγηση, ότι ο χρόνος νοσηλείας σε ΜΕΘ ήταν ελάχιστος σε σύγκριση με το χρόνο που το παιδί νοσηλευόταν σε θαλάμους παιδιατρικών κλινικών.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024