Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τραγικές συμπτώσεις της ζωής σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την Έφη με το βιτριόλι αποκαλυφθήκαν σήμερα το πρωί από τον Ant1.
Συγκεκριμένα ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε τι συνδέει τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την Έφη Κακαράντζουλα, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Αρχικά είχε αναφερθεί ότι οι δύο γυναίκες κατάγονται από το ίδιο μέρος και συγκεκριμένα από τον Σταθά Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, ένα χωριό 300 κατοίκων που βρίσκεται στον δήμο Αμφιλοχίας.
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Σιατής, είπε ότι η συγκεκριμένη είδηση είναι λανθασμένη καθώς η Πισπιρίγκου δεν κατάγεται από αυτό το χωριό. Κι έτσι, έχει στοχοποιηθεί και διασύρεται άδικα οικογένεια με το ίδιο επίθετο και ολόκληρο το χωριό.
Όπως ανέφερε επίσης ο δημοσιογράφος, τόσο η Έφη όσο και η Ρούλα χρησιμοποίησαν μια δηλητηριώδη ουσία και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί από πού την έχουν προμηθευτεί.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου