Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Huracan Tecnica: Aποχαιρετισμός στα όπλα

Lamborghini Huracan Tecnica: Aποχαιρετισμός στα όπλα

H ιταλική φίρμα ετοιμάζει δύο νέες ειδικές εκδόσεις της Huracan πριν το μοντέλο περάσει για πάντα στη δικαιοδοσία του Polo Storico και στην ιστορία καθώς η Lamborghini εξελίσσει ήδη το διάδοχό του

Η Lamborghini ανακοίνωσε την παρουσίαση μιας νέας έκδοσης της Huracan η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 12 Απριλίου, αποτελώντας μια από τις δύο «αποχαιρετιστήριες εκδόσεις» που οι Ιταλοί ετοιμάζουν για το μοντέλο τους πριν πέσει αυλαία για αυτό.

Βάσει των πληροφοριών που έχουν ανακοινωθεί, η νέα έκδοση θα αξιοποιεί τον γνώριμο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 5,2 λίτρων που εφοδιάζει όλες τις Huracan από καταβολής του μοντέλου το 2014.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη δηλώσει η Lamborghini δεν πρόκειται να αποχαιρετήσει «αθόρυβα» την εποχή των κινητήρων εσωτερικής καύσης, δημιουργώντας ειδικές εκδόσεις που θα λειτουργήσουν εν είδει εντυπωσιακού φινάλε πριν την μετάβαση σε μια νέα ηλεκτρική εποχή.

Υπό αυτό το σκεπτικό, η νέα έκδοση η οποία κωδικοποιείται ως Huracan Tecnica, αναμένεται να αποτελέσει μια σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου με βάση την μέχρι τώρα πιο σπορ παραλλαγή του με τα διακριτικά STO.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες αν και η νέα έκδοση αναμένεται να διατηρήσει όλες τις αναβαθμίσεις της STΟ, συμπεριλαμβανομένου του 640 ίππων κινητήρα της, επί της ουσίας θα πρόκειται για μια πιο φιλική προς τον χρήστη και το δημόσιο οδικό δίκτυο έκδοση.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024