Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τότεναμ διέλυσε τη Νιούκαστλ (5-1)

Η Τότεναμ διέλυσε τη Νιούκαστλ (5-1)

Άστραψε και βρόντηξε η Τότεναμ, που παρότι βρέθηκε να χάνει, διέσυρε τη Νιούκαστλ με 5-1 και σκαρφάλωσε στην πρώτη τετράδα.

Ανατροπή, 5άρα, 4άδα και συνεχίζει να ελπίζει η Τότεναμ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από τη Νιούκαστλ, αλλά κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, αλλά να φτάσει σε μια εμφατική νίκη με 5-1.

Πλέον, οι «πετοινοί» ισοβαθμούν με την Άρσεναλ στην 4η θέση, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν δύο ματς λιγότερα. Ωστόσο, οι πρώτοι μπορούν να ελπίζουν για το τελευταίο εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39′, με τον Φαμπιάν Σαρ να νικάει τον Γιορίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, στη συνέχεια ήρθε… καταιγίδα, η οποία ξεκίνησε στο 43′, όταν ο Σον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ντέιβις με κεφαλιά ισοφάρισε για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′ το ματς ήρθε τούμπα με μια σκαστή κεφαλιά του Ντόχερτι. Έπειτα από 6 λεπτά, ο Σον έβαλε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ Έμερσον και Μπέργκβαϊν διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόχερτι, Ντέιβις, Ρομέρο, Έμερσον (81’ Μπερχβάιν), Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Μπεντανκούρ (75’ Γουίνκς), Κουλουσέβσκι (76’ Λούκας Μόουρα), Σον, Κέιν

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Σερ, Μπερν, Μανκίγιο (59’ Μέρφι), Τάργεκτ, Σέλβεϊ, Φρέιζερ, Σεν Μαξιμέν, Γουΐλοκ, Ζοέλιντον (59’ Γκιμαράες), Γουντ (70΄Λασέλς)

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024