Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα απίθανα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Τα απίθανα ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός επί Πέδρο Μαρτίνς κάνει ό,τι θέλει την ΑΕΚ, έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα και με τρίποντο θα σπάσει ακόμα τέσσερα ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα και στις καλές εμφανίσεις κόντρα σε μια ομάδα με την οποία επί Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος και έχει… πελατειακές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες με τον πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο τους μετρούν σε 13 ματς με την Ένωση 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Γι’ αυτόν το λόγο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει απόψε να διευρύνει το αήττητό του στα 14 ματς, την ώρα που αν συμβεί αυτό θα καταφέρει να έχει μείνει τέσσερα χρόνια αήττητος απέναντι στους Κιτρινόμαυρους.

Τα ρεκόρ που κυνηγάει στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός είναι αρκετά. Πέρα από το αήττητο, ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκης θα φθάσει τις 7 σερί εντός έδρας νίκες και θα σπάσει το ρεκόρ που είχε από το 2010 μέχρι το 2016, όταν είχε 6 νίκες. Τότε η ομάδα των Ερυθρόλευκων είχε 20-1 γκολ υπέρ και τώρα έχει 15-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει σκοράρει και στα 19 τελευταία μεταξύ τους ματς, κερδίσει την ΑΕΚ, θα πετύχει την έκτη σερί νίκη κόντρα στην Ένωση και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ που είχε από το 1999 μέχρι το 2002.

Τέλος, πέρα από όλα τα παραπάνω, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κρατήσει και το μηδέν στην άμυνά του, θα φθάσει τα έξι σερί ματς όπου δε θα έχει δεχτεί γκολ στο Καραϊσκάκη, σημειώνοντας ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα. Στα προηγούμενα πέντε ματς οι Πειραιώτες είχαν νίκες στο Φάληρο με 2-0, 3-0, 3-0, 2-0 και 1-0.

Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024