Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος να αγκαλιάσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ντέρμπι αποδείξεων για την ΑΕΚ

Έτοιμος να αγκαλιάσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ντέρμπι αποδείξεων για την ΑΕΚ

Ντέρμπι με διαφορετικά κίνητρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00, Novasports Prime) για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League

Επιστροφή στη δράση και στα πλέι-οφ της Super League, με το… μενού της 3ης αγωνιστικής να ολοκληρώνεται στο Φάληρο με ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00, Novasports Prime) για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, με το πρόγραμμα της ημέρας να ολοκληρώνεται με το συγκεκριμένο ντέρμπι, όπου οι δύο μονομάχοι θα παλέψουν για διαφορετικούς στόχους.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και… βλέπουν μόνο τη νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι αυτήν τη στιγμή στο -10.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς εκτός θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και θα μείνει εκτός δράσης τρεις εβδομάδες.

Εξάλλου, ο Γιώργος Μασούρας αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback.

Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στα πλέι-οφ, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στην 3η θέση, έχοντας ωστόσο τον Άρη στον πόντο και τον Παναθηναϊκό στο -3.

Μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο (όπου έκανε το καλύτερο της παιχνίδι σε ντέρμπι φέτος) και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Ένωση καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο φέτος μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο εκτός έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέ Σιμόες, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντάρκο Γέβτιτς.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024