Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπέτις – Οσασούνα 4-1: Άλμα… Ευρώπης για τους Ανδαλουσιάνους

Μπέτις – Οσασούνα 4-1: Άλμα… Ευρώπης για τους Ανδαλουσιάνους

Η Μπέτις έστησε… πάρτι κόντρα στην Οσασούνα την οποία και διέσυρε με 4-1, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μπέτις για… φίλημα. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση οι «Βερδιμπλάνκος» σκόρπισαν με 4-1 την Οσασούνα κάνοντας έτσι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την… Ευρώπη

Πλέον η Μπέτις βρίσκεται στο -1 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει δύο ματς περισσότερα. Οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή καλύτεροι, καταφέρνοντας να μετουσιώσουν την κυριαρχίας του σε μια άνετη νίκη,  όπως δείχνει και το τελικό 4-1.

Στο 30ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη φάση, μνε το σουτ του Μονκαγιόλα να ξύνει το δοκάρι της Μπέτις αλλά στο 33’ ο Μπεγερίν από δεξιά γύρισε για τον Ζοσέ, εκείνος έπιασε αέρα αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Χουάνμι που έγραψε το 1-0 με προβολή εξ επαφής.

Στο 38’ ο Ρουίθ πρόλαβε σωτήρια τον Άβιλα και στο 43’ ο Μπράβο είπε όχι σε σουτ του Μονκαγιόλα ενώ στο 45’ ο Μορένο από αριστερά έκοψε την μπάλα στο πέναλτι και  από εκεί ο Χουάνμι πλάσαρε για το 2-0.
Στο 65′ ο Κότε έκανε το γέμισμα, η άμυνα της Μπέτις δεν μπόρεσε να διώξει με τον Μπούντιμιρ να κάνει το 2-1 από κοντά. Στο 75′ η Μπέτις κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματα της, με τον Καρβάλιο να αποφεύγει τον Ερέρα και σε κενή εστία να γράφει το 3-1. Στο 87’ ο Χούανμι από αριστερά γύρισε στον Μορένο που άδειασε τον Νταβίντ Γκαρσία και πλάσαρε για το τελικό 4-1.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Ρουίθ, Μπάρτρα, Μορένο (90′ Ραούλ Γκαρσία), Μπεγερίν, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Χοακίν (80’ Γουαρδάδο), Ρουϊμπάλ (76’ Ρόδρι), Χουάνμι (90′ Σαμπαλί), Ζοσέ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Κρουθ (46’ Αριδάνε), Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ (68’ Χάβι Μαρτίνεθ), Μανού Σάντσεθ (46’ Κότε), Τορό, Μπράσανατς (68’ Κίκε Γκαρσία), Ρουμπέν Γκαρσία )80’ Τόρες), Μονκαγιόλα, Μπούντιμιρ, Άβιλα

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024