Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιχαΐλοβιτς προς τους παίκτες της Μπολόνια από το νοσοκομείο: «Θα παλέψω για εσάς, όπως και εσείς για εμένα»

Μιχαΐλοβιτς προς τους παίκτες της Μπολόνια από το νοσοκομείο: «Θα παλέψω για εσάς, όπως και εσείς για εμένα»

Ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε στους ποδοσφαιριστές του ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Ακόμα μια σκληρή μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο σέρβος τεχνικός της Μπολόνια ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες πως πρέπει να μπει και πάλι στο νοσοκομείο, ώστε να ακολουθήσει τις απαραίτητες θεραπείες, έχοντας να αντιμετωπίσει ακόμη μια φορά τη βαριά αρρώστια.

Για τον Μιχαΐλοβιτς ωστόσο η συγκεκριμένη κατάσταση δεν αποτελεί κάτι νέο. Και φαίνεται πως είναι έτοιμος να νικήσει και πάλι. Ο σέρβος τεχνικός μάλιστα έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο στους ποδοσφαιριστές του και τους υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για εκείνους, όπως κάνουν εκείνοι για αυτόν.

«Δεν θα είμαι εκεί σωματικά, αλλά ψυχικά θα είμαι πάντα μαζί σας. Η αίθουσα είναι διαμορφωμένη για όλους τους αγώνες, είμαι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό. Δυστυχώς, το κάναμε ήδη πριν από μερικά χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μου θα παλέψω για εσάς, όπως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψετε και εσείς για εμένα.

Κερδίσαμε αυτήν την ασθένεια μία φορά στο παρελθόν, έτσι μπορούμε να το κάνουμε ξανά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, σκαμπανεβάσματα, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία τετραγωνικά μέτρα. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτήν την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω. Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις».

Sports in

Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς

Το κτήμα μαζί με το ακίνητο των δεκάδων δωματίων δίνεται δωρεάν, σε διαφορετική περίπτωση θα κατεδαφιστεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024